di 31 oktober 2017

19:30 uur  - 22:00 uur
Prijs:
 Gratis

De werkgroep Yerseke van het Nederlands Bijbel Genootschap(NBG) organiseert op dinsdag 31 oktober weer de jaarlijkse Bijbelquiz.

Als Quizmaster hebben we dit jaar Ds. T. Deelstra, predikant van de Gereformeerde kerk, bereid gevonden ons door de vragen te leiden. We hopen net als de andere jaren op een grote opkomst, de Bijbelquiz is bedoeld voor iedereen, dus voor zowel jong als oud, en is bedoeld om meer kennis op te doen van de Bijbel, waarbij het wedstrijd element niet het belangrijkste is.

Tijdens de avond is een informatietafel aanwezig met diverse materialen die door het NBG uitgegeven worden.

De koffie/thee of fris met wat lekkers staat klaar vanaf 19:30 uur. De quiz start om 20:00 uur en we hopen tussen 21:30 en 22:00 uur weer te eindigen.

Locatie: Kerkelijk Centrum de Haven, Dreef 6, te Yerseke.

Na afloop van de quiz is er een collecte bestemd voor het NBG.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via
Indien u vervoer nodig heeft kunt u contact opnemen met Kees van Dixhoorn tel:06-31004278 of met Jan de Munck tel: 572403.