Als u de kerkdiensten niet kunt bezoeken Als u de kerkdiensten niet kunt bezoeken

Autodienst

Gemeenteleden die slecht ter been zijn en niet kunnen autorijden kunnen een beroep doen op de vrijwilligers van de autodienst. Zij halen u voor aanvang van de dienst thuis op en brengen u na afloop van de dienst weer terug naar huis. Graag voor zaterdagavond contact opnemen met:

Pepijn Praat, tel: 574421.


Kerkradio

Gemeenteleden, die bijvoorbeeld vanwege hun leeftijd of langdurige ziekte niet (meer) naar de kerk kunnen komen, kunnen een kerkradio krijgen. U kunt uw verzoek richten tot dhr. C.J. Aarnoutse, Grintweg 42, tel. 573304. Bij storingen kunt u zich eveneens wenden tot dhr. C.J. Aarnoutse.


Een kerkdienst live meeluisteren:

Dit kan op 2 manieren:
1. Via de app Kerkdienst Gemist die u gratis kunt downloaden in de Play/App Store.
2. Via deze website. Ga hiervoor naar 'Kerkdiensten beluisteren' op de website. Als een kerkdienst live wordt uitgezonden, klikt u in het linker menu op deze pagina op het groene driehoekje. De orde van dienst, die gepubliceerd wordt op de Zondagsbrief of in de Liturgie bij speciale diensten, kunt u ook op de website lezen.

Een kerkdienst terugluisteren:

Als u een kerkdienst terug wilt luisteren, gaat u ook naar 'Kerkdiensten beluisteren'. De dienst die u wilt beluisteren kunt u selecteren. Het afspelen begint niet automatisch, maar als u op het groene driehoekje klikt, begint de weergave van de door u geselecteerde dienst. Hier staan diensten van de afgelopen 2 maanden. Wilt u oudere diensten terugluisteren, dan kunt u hiervoor naar de website van Kerkdienstgemist.nl.

Een kerkdienst downloaden en opslaan:

Als u een dienst wilt downloaden en/of op uw eigen computer wilt opslaan, gaat u ook naar 'Kerkdiensten beluisteren'. De dienst die u wilt downloaden/opslaan kunt u selecteren. U kunt daar de optie 'download' kiezen om de door u geselecteerde dienst op te slaan op uw eigen computer.

 
De Eredienst De Eredienst
lees meer »
 
Hoe ziet een Eredienst er inhoudelijk uit? Hoe ziet een Eredienst er inhoudelijk uit?
lees meer »
 
Doopdiensten Doopdiensten
lees meer »
 
Viering Heilig Avondmaal Viering Heilig Avondmaal
lees meer »
 
Rouwdiensten Rouwdiensten
lees meer »
 
Trouwen in de kerk Trouwen in de kerk
lees meer »
 
Gebedsbijeenkomsten Gebedsbijeenkomsten
lees meer »
 
Bijbellezing 'Moerzicht' Bijbellezing 'Moerzicht'
lees meer »