Jeugdclub 't Contact Jeugdclub 't Contact

In samenwerking met de Gereformeerde Kerk en de Vrije Evangelische Gemeente is er jeugdclub ’t Contact. Zit jij op het voortgezet onderwijs, dan ben je op vrijdagavond welkom op deze club! Hieronder vind je de nodige informatie:
- Waar? In het zaaltje van de Vrije Evangelische Gemeente.
- Wanneer? Op vrijdagavond. Ongeveer twee keer per maand. Als het goed is, kun je binnenkort in Kerkelijk Leven lezen wanneer de club weer van start gaat.
- Hoe laat? Van 19.30 uur tot 21.30uur.
- Wat? Van alles!!! We doen allerlei actieve dingen, zoals een avondje sporten of sponsors voor de bingo werven. Daarnaast kijken we nu en dan een film en we gaan met elkaar in juni naar de EO-jongerendag. En verder hebben we een keer in de maand ROCK SOLID!! Rock Solid* is een club die in het hele land gehouden wordt en waarin je heel veel gekke en maffe spelletjes doet èn de preek van de week hoort rond een thema waar we allemaal mee te maken hebben in het dagelijks leven. Dat mag je echt niet missen!
- Kosten: € 15,00 voor de eerste helft van het seizoen.
 Informatie: Linda van den Berge, tel: 570690 of stuur een e-mail.

*Rock Solid is een concept van Youth for Christ.