Vakantiebijbelweek Vakantiebijbelweek

In de zomervakantie wordt er een vakantiebijbelweek georganiseerd door gemeenteleden van de hervormde gemeente, de gereformeerde kerk, de vrije evangelische gemeente en Rehoboth. Gedurende deze week zijn er elke ochtend en een tweetal avonden activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd (4-12 jaar). Ook in Yerseke vakantie vierende kinderen (campinggasten, logeetjes) worden van harte uitgenodigd! Centraal staat een thema, waarbij Bijbelverhalen verteld worden, gezongen, geknutseld en gespeeld wordt. Geprobeerd wordt om dit festijn steeds de voorlaatste week van de zomervakantie te laten plaatsvinden, in en rond het gebouw van de scouting aan de Burenpolderweg. Voor informatie: Liesbeth Aarnoutse, tel: 573304.

Vakantie Bijbel Week 2016

Wanneer? Maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 september van 9.30 tot 11.45 uur.
Waar? Scoutingterrein aan de Burenpolderweg.
Voor wie? Alle kinderen die op de basisschool zitten, ook alle kinderen die in Yerseke op vakantie zijn!
Wat? Dit jaar is het thema ”Aan tafel”. Dit krijgt gestalte in een Bijbelverhaal, liederen, spelen en creatief bezig zijn.

Behalve de ochtenden is er op dinsdagavond van 19.00 tot ca. 20.30 uur stokbrood bakken en op donderdagavond van 19.00 tot ca. 20.30 uur Bingo. Bij slecht weer op de dinsdagavond, zal het stokbroodbakken naar de donderdagavond verplaatst worden, de Bingo komt dan te vervallen. Op deze avonden zijn belangstellenden van harte welkom om een kijkje te komen nemen!
Op vrijdagochtend is er een gezamenlijke afsluiting, die voor de kinderen om 9.30 uur begint. We sluiten deze morgen af om ca.11.45 uur. Vanaf ca. 11.00 uur worden ouders en andere belangstellenden van harte uitgenodigd!
Tijdens de avonden en de gezamenlijke afsluiting op vrijdag staat er een grabbelton en is er een snoeprad aanwezig.

Er worden veel kinderen verwacht, en we vragen uw, jouw gebed voor deze week: juist kinderen die thuis niet of nauwelijks horen van het evangelie van Jezus Christus kunnen deze week iets horen, wat hun leven kan veranderen.
De Vakantie Bijbel Week wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken uit Yerseke: de Vrije Evangelische Gemeente, de Hervormde Gemeente Yerseke, de Gereformeerde Kerk, en de Hervormde Gemeente Rehoboth.
Helpende handen zijn altijd van harte welkom, dus ook jij bent van harte welkom om te komen helpen tijdens de Vakantie Bijbel Week!