wo 24 januari 2018

Bijgebouw gereformeerde kerk
Tijdstip:
 19:45 uur  - 21:45 uur

Op woensdag 10 januari hopen we voor de 23e keer te starten met een Alpha-cursus, een cursus kennismaken met het Christelijk geloof.
We beginnen die avond om 19.00 uur met een maaltijd in de zaal bij de Geref. Kerk, ingang Schotte. Het is wenselijk je vooraf op te geven in verband met de “warme” maaltijd.
De overige avonden zijn van 19.45 uur tot 21.45 uur en vinden plaats op de woensdag.
Voor meer informatie en/of opgave kunt u/jij terecht bij:
Corine Kramer        tel. 0651075186
Ivan Mijnders           tel. 0610030304
2 deelnemers die de afgelopen cursus hebben gevolgd schrijven het volgende: Na een moeilijke periode ben ik weer naar de kerk gegaan, ik had het gevoel dat ik geroepen werd, steeds weer en dat ik moest gaan. Maar in de kerk begreep ik het soms niet en toen zag ik dat de Alpha cursus begon. Voorheen vond ik dat helemaal niks, maar nu dacht ik: hier moet ik naar toe. Het heeft me veel gebracht, rust, het gevoel dat ik het niet alleen hoef te doen, dat er iemand voor mij zorgt die alles van mij weet en mijn diepste gedachten kent. De warmte en de openheid van onze groep was ook heel fijn om te ervaren.
En de ander zegt het zo: Ik ben met een open houding aan de cursus begonnen.
Het was heel leerzaam en bijzonder.
Nu begrijp ik veel dingen beter, ik ben het wel anders gaan ervaren, veel intenser, wat vooraf aan de cursus een gevoel was, is nu concreet, dat ik ervaar dat God altijd bij me is en dat ik bij Hem terecht kan. Daar ben ik heel dankbaar voor en blij mee.
Gaat u, ga jij, ook mee op ontdekkingstocht?
Wacht niet te lang met opgave, want vol is vol!
De cursus wordt georganiseerd door de Vrije Evangelische Gemeente, de Geref. Kerk (PKN) en de Ned. Herv. Kerk (PKN)